13 Δεκ 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Π.Ε ΣΑΜΟΥ

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Π.Ε ΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σάμου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στις/ους συναδέλφους που την τίμησαν,  δίνοντάς  της για μια ακόμη χρονιά σημαντικό ποσοστό και 3 έδρες, αν και με έναν υποψήφιο  στην πρώτη κατανομή, που δείχνει την στήριξη των εκπαιδευτικών, στις αρχές και αξίες, στην υπευθυνότητα, στον διάλογο και στην ενότητα των συναδέλφων.

Η επιλογή της μοναδικής υποψηφιότητας από τον απερχόμενο πρόεδρο ήταν συλλογική απόφαση της παράταξής μας και γνωρίζαμε ότι θα χαθούν έδρες αλλά και θα άλλαζε η μορφή της πλειοψηφίας του Δ.Σ. Ο λόγος ήταν ότι πολλά μέλη μας μετατέθηκαν, άλλα επιλέχθηκαν ως στελέχη εκπαίδευσης, άλλοι εκλέχτηκαν δημοτικοί ή κοινοτικοί σύμβουλοι, ενώ υπήρχε ακόμα και η σκέψη να μην θέσουμε υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες του συλλόγου. Επιλέξαμε όμως να είμαστε παρόντες στις διαδικασίες και δράσεις του συλλόγου, με την φωνή του απερχόμενου προέδρου και των δύο μελών της ελεγκτικής επιτροπής, αφού  τα θέματα που τρέχουν είναι πάρα  πολύ σημαντικά και εκπροσωπούμε ένα μεγάλο κομμάτι των συναδέλφων τους οποίους ευχαριστούμε ειλικρινά για όλη την στήριξη . Η αρχική κατανομή των εδρών ήταν  3 ΑΣΕ, 3 ΕΝΩΤΙΚΗ, 1 ΑΝ. ΕΠ  και λόγω του ενός υποψηφίου μας , έγινε τελικά 4-1-2.(αφού παραιτήθηκε το μέλος των αγωνιστικών κινήσεων )

Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, παρουσία αρκετών εκπαιδευτικών , υπερψηφίστηκαν   τα πεπραγμένα και  ο οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ  με συντριπτική πλειοψηφία. Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η παράταξη Ανεξάρτητη Επικοινωνία αρνήθηκε  να δει τα παραστατικά των οικονομικών εσόδων/εξόδων και να υπογράψει σαν τρίτος μέλος της  ελεγκτικής επιτροπής και ενώ την προηγούμενη μέρα τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ ενημερώθηκαν . Δίνουμε συγχαρητήρια στην πρώτη παράταξη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης και ευχόμαστε καλή συνεργασία για το καλό των συναδέλφων και των σχολικών μονάδων μας, ανεξάρτητα από όποιες πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές.

 Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους Παναγιώτου Αντώνιο και Σίσκου Ναυσικά  (προεδρείο συνέλευσης ) που διέθεσαν υπομονή και χρόνο και βοήθησαν να ολοκληρωθούν οι εργασίες της γενικής μας συνέλευσης, στην απερχόμενη ταμία Παρουσίνα Μαρία   που ήταν υπεύθυνη όλη την ημέρα για την εγγραφή των συναδέλφων, τόσο στην συνέλευση αλλά και κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών, και στους συναδέλφους Ιωσηφίδου Κυριακή  και  Λαγό Αντρέα  που βοήθησαν ως εφορευτική επιτροπή στην εκλογική διαδικασία αλλά και στην δικηγόρο κ. Γαβριήλογλου Βίβιαν που ήταν υπεύθυνη για την εκλογική διαδικασία .

Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κάθε δάσκαλο, νηπιαγωγό, εκπαιδευτικό ειδικότητας και για κάθε σχολική μονάδα ανεξαιρέτως.  Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σε κάθε μέτρο που στρέφεται σε βάρος της εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού. Είμαστε περήφανοι για τα πεπραγμένα μας αυτά τα  χρόνια και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και διεκδίκηση το καλύτερο για τους εκπαιδευτικούς μας και τα σχολεία μας, είτε μέσω του συλλόγου, είτε σαν αιρετοί του ΠΥΣΠΕ.

 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ,ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΣΑΜΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου